Legenda
Contact

Postadres:
Meijhorst 11-62
6537 ET Nijmegen
E-mail:
meijhorst@hetnet.nl
Voor De Dukenburger:
E-mail:
info@dedukenburger.nl

Adressen

Voor belangrijke
adressen en telefoonnummers
klik hier

Aanmelden als burgerhulpverlener
klik hier

Link naar de buren
klik hier

Wij worden gesteund door het Oranje Fonds
klik hier


Artikelen en foto's mogen vrij worden gebruikt door de zes Dukenburgse wijkplatforms en het infomagazine de Dukenburger.In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juli waren politie (incl. undercoverteam), de handhavers van de gemeente en het BuurtPreventieTeam Meijhorst in grote getale aanwezig in de wijken Meijhorst en Aldenhof.
Waarschijnlijk heeft niemand tijdens de nachtrust er iets van gemerkt, maar men was maximaal aanwezig op de hotspots. Er zijn vannacht meerdere personen gecontroleerd en aan hen is uitgelegd waarom.

Inmiddels zijn we ongeveer 4 weken verder en de problemen zijn aanzienlijk minder geworden! Er is ook geen verschuiving naar andere wijken. De komende tijd zal politie en bureau handhaving blijven investeren op de problemen, daarbij hebben ze wel uw hulp nodig! Mocht u tijd en zin hebben om samen met hen in de avond/nachtelijke uren mee te helpen door aanwezig te zijn op de hotspots, reageer dan via www.facebook.com/wijkagentendukenburg in een bericht of via pb. Of bel 0900-8844 en vraag naar Mustafa Çelik

 

 

 

 

'Meijhorst actief' is de titel van het WijkAanpakProgramma voor Meijhorst.

"We dragen hiermee uit dat we Meijhorst een prettige en leefbare wijk willen houden EN vooral dat we dat samen doen. In de komende jaren zal het in de wijken minder gaan om het realiseren van (gemeentelijke) projecten. Veel meer zal het gaan om het versterken van de gemeenschap op buurt- en wijkniveau. Hiervoor zijn alle partijen in het wijknetwerk aan zet. Bewoners, ondernemers, gemeente en instellingen, pakken hun eigen rol, maar doen dat ook in verbinding met elkaar".

Aldus Inge van den Hoogen van wijkmanagement van de gemeente Nijmegen.

"Als ondersteuning voor dat wijknetwerk bieden we vanuit Wijkmanagement dit WijkAanpakProgramma aan".

Je vindt het op deze site bij documenten of klik hier

 

Reacties, aanvullingen en opmerkingen zijn en blijven welkom het is een ‘open’ document.

 

zijn kamagra oral jelly zijn voortreffelijk scenario is het lastig om alleen te beslissen.

Lees meer...

 

 

Mijn naam is Hans Zweers, 54 jaar oud, bijna dertig jaar werkzaam bij de politie en vanaf 1 juli uw wijkagent in Aldenhof/Meijhorst.

Na negen jaar wijkagent in de Wolfskuil was het tijd voor verandering. De politie is aan het reorganiseren en er zijn in Nijmegen acht wijkagenten bijgekomen (plannen Opstelten).

Mooie gelegenheid om van plek, dus van wijk te veranderen en alles een beetje op te schudden. Aldenhof/Meijhorst zijn voor mij echt nieuw, ik heb eigenlijk nog niet aan de andere kant van het Maas Waalkanaal gewerkt en ga in ieder geval fris en onbevangen aan de slag.

De wijkagenten zijn bereikbaar via 0900-8844.

zijn kamagra oral jelly zijn voortreffelijk scenario is het zwaar om alleen te oplossen.

 

Een update van het WijkAanpakProgramma is te vinden onder documenten.

 

Of klik hier voor het Wijk Aanpak Programma

 

zijn kamagra oral jelly zijn uitstekende scenario is het zwaar om alleen te beslissen.

 

Aanwezig: burgemeester Bruls, medewerkers gemeente Nijmegen (onder andere bureau Toezicht), politie, woningcorporatie Talis en inwoners uit verschillende Nijmeegse wijken

Voorzitter Marjan Hooijman -wijkmanager gemeente Nijmegen- opent de bijeenkomst en heet iedereen welkom. Doel van vanavond is om informatie te geven over (het werk van) buurtpreventieteams en tips over hoe mensen zelf zo’n team kunnen opstarten. Deze bijeenkomst past in een serie informatieavonden over woninginbraak, die de gemeente de afgelopen periode heeft georganiseerd.

Burgemeester Hubert Bruls: “Net als de bijeenkomsten over inbraakpreventie willen we ook met deze avond aandacht besteden aan het leefbaar maken en houden van onze stad. Want helaas komen woninginbraken nog te vaak voor. Buurtpreventieteams zijn één van de manieren om hier paal en perk aan te stellen. Bewoners die in teams –met of zonder hun hond- door de straten lopen en een oogje in het zeil houden.” Hij benadrukt dat gemeente, politie en bewoners hier gezamenlijk in moeten optrekken, want “niemand kan dit alleen voor elkaar krijgen. Ik hoop dan ook dat we hier vanavond inspiratie voor opdoen.”

 

 

zijn kamagra oral jelly zijn excellent scenario is het moeilijk om enkel te opgelost.

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner