Legenda
Contact

Postadres:
Meijhorst 11-62
6537 ET Nijmegen
E-mail:
meijhorst@hetnet.nl
Voor De Dukenburger:
E-mail:
info@dedukenburger.nl

Adressen

Voor belangrijke
adressen en telefoonnummers
klik hier

Aanmelden als burgerhulpverlener
klik hier

Link naar de buren
klik hier

Wij worden gesteund door het Oranje Fonds
klik hier


Artikelen en foto's mogen vrij worden gebruikt door de zes Dukenburgse wijkplatforms en het infomagazine de Dukenburger.In november 2016 is eindelijk met de opknap van de omgeving complex Boetbergen-Schuijlenburch begonnen. Er moet nog veel gebeuren na de renovatie, zo zijn nog veel stoeptegels en stoepranden kapot, is het terrein aan alle kanten verzakt en blijven overal plassen staan. Bij de bewoners hoor je de vrees dat het geld van de aannemer gereserveerd hiervoor waarschijnlijk al in algemene middelen is gevloeid! Het heeft allemaal veel te lang geduurd en nu de aannemer en Talis het project afgesloten hebben zal daar wel niks meer te halen zijn. Afwachten dus…

 

Een schets van de plannen is hier te zien (klik hier)

 

 

Hoe je ook Meijhorst binnenkomt, het moet opvallen. In de 10e straat zijn het de Meiberg en gezondheidscentrum De Schakel. Nog één jaar en ook de zorgwoningen tussen 10e en 20e straat zijn dan klaar. “Mooier Meijhorst”.

zijn kamagra oral jelly zijn excellent scenario is het zwaar om gewoon te het oplossen van.

Lees meer...

 

Er is weer volop actie bij de hoogbouw Boetbergen-Schuijlenburch, zo is er gestart met de vervanging van de hekwerken langs galerijen en balkons.

Woensdag 24 juni is gestart met de vernieuwing van de entrees van Boetbergen-Schuijlenburch. Dit gaat enkele weken duren en gedurende die tijd zal het niet steeds mogelijk zijn de entree waar gewerkt word te gebruiken. Met borden worden dan ‘omleidings routes’ aangegeven.

Wanneer er aan entrees gewerkt wordt zijn intercom, deurbel en deuropener tijdelijk buiten gebruik.

#Mooier Meijhorst

Voor vragen en opmerkingen is men dagelijks bereikbaar van 13 tot 14 uur op Meijhorst 63-42A, of via 024-649 28 11

 

 

zijn kamagra oral jelly zijn uitmuntend scenario is het lastig om gewoon te beslissen.

 

Met de opknap door Talis van de 270 appartementen in Meijhorst, komt er straks een groot verschil voor de bewoners als voor de uitstraling in Meijhorst. Een miljoeneninvestering dit groot onderhoud en niet alles liep even soepel.

Wie Meijhorst binnenkwam waande zich vaak toeschouwer in een aflevering van Bob de Bouwer, tientallen mannen met bouwvakkershelmen en blauwe hesjes met ‘mooier Meijhorst’, grote kranen met materiaal, stapels isolatieplaten, een lange rij van busjes van loodgieters, tegelzetters, timmermannen en gevelreinigers. Hier wordt duidelijk hard gewerkt!

Mevrouw Van Ekeren bekijkt het vanaf haar balkon op zes hoog 'Wat een operatie, he?

Ik had hier soms wel vijf of zes mannen over de vloer. Best gezellig hoor, dan ging ik lekker koffie voor ze zetten. Al moet je er wel altijd rekening mee houden. Inmiddels is haar woning klaar, al wordt aan de buitenzijde van haar appartement volop gewerkt en de buitenbeplating vervangen. 'Om half acht zit ik recht op in mijn bed!’ Maar mij hoor je niet mopperen, het is heel mooi geworden'

zijn kamagra oral jelly zijn uitmuntend scenario is het het moeilijk om net te beslissen.

Lees meer...

 

Op 31 oktober 2014 zijn de laatste woningen opgeleverd, waarmee het binnenwerk in de woningen klaar is. Aan de buitenkant wordt nog hard gewerkt. Momenteel zijn de buitenwanden aan de beurt, die worden voorzien van nieuwe bruine beplating. Dit vordert gestaag en moet voor 1 december 2014 klaar zijn.

 

De vervanging van de balustraden laat nog even op zich wachten omdat er nog enkele belangrijke beslissingen genomen moeten worden door de aanwezigheid van asbest.

Daarnaast moet nog worden bekeken hoe de balustrade hekken van buitenaf vervangen gaan worden en welke coating er op moet. Wel wordt er binnenkort begonnen met het vervangen van de entrees, deze worden groter en hoger. De brievenbussen en bellen komen op een andere plek. De vijf ingangen van Schuijlenburch komen aan de beurt, daarna volgen die van Boetbergen. Er zal enige overlast ontstaan zeker voor mensen die slecht ter been zijn, deze kunnen contact opnemen met Talis. Alle bewoners hebben hierover een brief ontvangen.

zijn kamagra oral jelly zijn een uitstekende scenario is het erg moeilijke om enkel te beslissen.

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner